Tipp: Finom manikűr a Nude szett segítségével!

Te is inkább a kevésbé feltűnő, visszafogott manikűrt szereted? Akkor figyelem! Összeállítottuk neked ezt a Nude szettet a legszebb testszínű árnyalatokkal, amelyeket egy csillámos árnyalattal is feldobtunk. Gyere és meríts ihletet, hogy milyen manikűrt készíthetsz a segítségükkel!


Diszkrét klasszikus

Ki ne imádná a tökéletes nude manikűrt, amely mindennapi viseletre és társaságba is egyaránt alkalmas? A gyönyörűen ápolt körmök minden nő névjegye, miért ne kényeztethetnéd hát magad egy diszkrét manikűrrel, amely kiemeli a szépségedet? Legújabb Nude szettünkkel bárki könnyedén el tudja készíteni. A precízen felvitt gél lakk harmadik dimenziót kölcsönöz manikűrödnek – ha nem vagy oda a merész színekért és a túlkombinált díszítésekért, akkor a legjobb helyen jársz. A nude árnyalatok önmagukban is tökéletesen mutatnak, de ha mégis túl unalmasnak találnád őket, használj egyszerre több árnyalatot, vagy díszítsd strasszokkal – ezekhez a Glue gel használatát javasoljuk, amely tökéletes tapadást garantál.


Rejtett csillámok

Az idei év slágere az úgynevezett „rejtett” csillámok, amelyek diszkréten villannak ki a manikűr mögül. A köröm csillámos lenövését hivatottak szimulálni, és azt kell mondanunk, hogy nekünk nagyon tetszik ez a díszítést. És a ráadás? Ezt is könnyedén elkészítheted a Nude szettnek köszönhetően, mivel a nude árnyalatok mellett egy csillámosat is elrejtettünk benne. És melyek a díszítés lépései? Az alapozóra csillámos gél lakkot viszünk fel (vagy nyugodtan külön csillámokat), kizárólag a köröm tövének ívére, esetleg a körömágy feléig kenjük úgy,

hogy átmenetet képezzen. Megkötés után színes gél lakkot viszünk fel rá, de csak 1–2 mm-re a köröm tövétől kezdjük el felvinni, hogy ne fedje el az összes csillámot. A csillámok a gél lakk alól is láthatóak lesznek, így gyakorlatilag pillanatok alatt elkészül a „csillámos Babyboomer” hatás. A csillámoknak azonban nem kell átmenetet képezniük, húzhatsz velük egy vonalat is a köröm tövénél – ezt már csak rád és a kreativitásodra bízzuk!


Bulira és társaságba is

Ha azt hitted, hogy a nude árnyalatokkal nem lehet tökéletes partimanikűrt készíteni, akkor nagyon tévedsz! A nude körmök is tudnak meglepetést okozni. Csak kombináld az egyes árnyalatokat, esetleg díszítsd csillámokkal vagy pigmentporral. Játszhatsz a fényes és matt fedőrétegekkel is, amelyek szintén új szintre emelik a manikűrödet. Összeválogattunk számodra néhány inspiráló dizájnt a nude, mégis feltűnő manikűrhöz, amelyek garantáltan nem a sarokba valók!


A minimalizmus még mindig TRENDI

Mit szólsz egy kis minimalizmushoz? Mindenki másképp érzékeli ezt a stílust, de egy biztos – sok benne a közös a manikűrkészítés esetében is. Éppen a részletek teszik letisztulttá a körmöket. Meríts hát inspirációt a különböző ötletekből, hogy hogyan tudsz ilyen manikűrt készíteni magadnak a testszínű árnyalatok segítségével. A minimalista manikűr esetén csak egy precíz ecset vagy minimalista vizes matricák kellenek ahhoz, hogy pillanatok alatt feldobd velük a nude manikűrt.

A Nude manikűr szett összes árnyalatát megtalálod weboldalunkon:

Minden, ami a tökéletesen természetes manikűrhöz kell

ko_ka_nani

Post navigation

Írjon hozzászólást

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.