Esküvői manikűr: Meríts ötletet!

Ki ne szeretne gyönyörű körmöket a Nagy napon? Esküvőnk csak egyszer lehet az életben, ezért mindennek tökéletesnek kell lennie – beleértve a manikűrt is. Nézd meg inspirációinkat a tökéletes esküvői manikűrhöz!

Sok nő gondolkodik esküvői manikűrjén – vajon a francia (francia manikűr, a szerk. megj.) vagy esetleg egy extravagánsabb díszítés lenne a tökéletes? Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez csak rajtad múlik! Meríts hát ihletet a legcsodálatosabb esküvői designokból, amelyeket kényelmesen otthon is el tudsz készíteni. Így teljes mértékben kézben tarthatod az eredményt.

Mindannyian mások vagyunk, és más körömforma és díszítés illik hozzánk. Ha saját magadnak készíted a manikűrt, biztosan tudod, miben érzed magad a legjobban – és ehhez az esküvői manikűr kiválasztásakor is tartsd magad. Ne akarj mindenáron kísérletezni, hanem készítsd el azt, amiben a legjobban érzed magad, és adj neki egy kis „esküvői look”-ot.

Egyértelmű francia

Ha neked is a francia manikűr a kedvenced, nem fogunk lebeszélni róla. Ez a valaha volt legelegánsabb és leguniverzálisabb manikűr! Bármilyen társasági eseményre alkalmas, ezért esküvői manikűrnek is tökéletes lesz.

Viszont ezt a klasszikust is különlegessé teheted egy érdekes díszítéssel, amely a hétköznapi manikűrt is ünnepélyessé varázsolja. Nézd meg díszítéseinket, és meríts belőlük ötletet. Legújabb szettünk segítségével gyönyörű francia manikűrt készíthetsz magadnak, nézd meg!

Babyboomer

Van, aki nem ismeri? Az utóbbi évek legnépszerűbb finom körömdíszítése. A fokozatos fehér-rózsaszín ombre átmenet tökéletesen finom és ártatlan manikűrt képez, amely ideális az ilyen ünnepélyes alkalmakra. A francia manikűrhöz hasonlóan a Babyboomert is díszíthetjük különféle strasszokkal, vizes matricákkal, fóliákkal vagy körömnyomdás módszerrel. Meríts ihletet, vagy készítsd el saját designodat, amely beleillik az esküvőd témájába vagy színeibe! Szettünk segítségével magad is könnyedén el tudod készíteni a tökéletes Babyboomer díszítést!

Tökéletes visszafogottság

Mit szólnál a finom nude körmökhöz? Hogy túl unalmas lenne? Ez a körülményektől függ. Ha feltűnő menyasszonyi ruhát, kiegészítőket vagy ékszereket választottál, vagy éppen ellenkezőleg – minimalista „letisztult” stílusban tervezed az esküvőt, akkor ez a fajta manikűr tökéletes választás lesz számodra.

A minimalizmus esetében kiemeli a szépségedet, a feltűnő elemeknél pedig nem vonja el a figyelmet. Ez a manikűr azoknak is tökéletes választás, akik nem lakkozzák a körmüket, vagy kizárólag nude árnyalatokat viselnek, és nem rajonganak a feltűnőbb körmökért.

A fehér szín se tévesszen meg. Bár univerzálisnak tűnhet, a fehér szín önmagában első ránézésre nagyon feltűnő, ezért számíts arra, hogy azonnal észreveszik a manikűröd.

De figyelj oda a színtónusokra is – ha a ruhád hófehér, a körmöd pedig Ivory árnyalatú lesz, ez nem fog éppen jól mutatni. Ha mégis a fehér manikűr mellett döntesz, akkor gondosan válaszd ki az árnyalatát, hogy passzoljon a ruhádhoz, és a felhordásnál ügyelj arra, hogy a lakkozás egyenletes legyen, és ne maradjanak foltok.

Ha visszafogott manikűrre vágysz, akkor legújabb Wedding szettünk lesz számodra a tökéletes választás, amely nemcsak natúr nude színeket, hanem csillámos árnyalatokat is tartalmaz, amelyeknek köszönhetően pillanatok alatt különlegessé varázsolhatod esküvői manikűrödet.

U setu ćete pronaći sljedeće nijanse:

A ako ste buduća mladenka, želimo vam puno sreće i najljepšu manikuru koja postoji!

ko_ka_nani

Post navigation

Írjon hozzászólást

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.