ÚJDONSÁG: Signature eau de toilette

Te is szereted a gyümölcsös-virágos illatokat? Akkor a legjobb helyen jársz! Bemutatjuk legforróbb újdonságunkat – a Signature nevű ikonikus NaniNails eau de toilette-et!

Ikonikus illat

Meghallgattuk kéréseiteket, és megalkottuk számotokra az ikonikus Signature eau de toilette-et, amelyet például az illatos csomagjainkból vagy a tavalyi adventi naptár illatmintájából is ismerhetsz. Ha nem volt lehetőséged megszerezni első adventi naptárunkat, nem kell csüggedned – ha korábban már rendeltél valamilyen terméket webshopunkból, biztosan észrevetted a csomagolás csodálatos édes-virágos illatát, amelytől garantáltan elolvadtál!

Hagyd, hogy magával ragadjon az érzékiség

Merülj el az ikonikus NaniNails Signature eau de toilette-tel egy csodálatos gyümölcsös-virágos paradicsomban, és emeld ki a nőiességedet. Legyél magabiztos és érzéki egyszerre – csakúgy, mint a Signature, emeld ki valódi énedet, és tárd fel bátran a személyiségedet. Ha az intenzív, édesebb illatokat szereted, a legjobb helyen jársz! A Signature-t gyönyörű, 50 ml-es kiszerelésben szállítjuk, amely nemcsak a kézitáskádban fér el, hanem a fésülködőasztalodon is nagyon elegánsan fog mutatni.

A tökéletes illat

Gyümölcsös és virágos. Először az édes körte tökéletes illata fog elvarázsolni a savanykás trópusi bergamottal társítva, amely a narancs és a citrom keresztezéséből létrejött gyümölcs. Az eau de toilette szívében a virágzó jázminvirágok és a mágikus narancsfa illatjegyeit érezheted, amelyek a földes illatot árasztó ámbra és a pézsma alapjegyeiben végződnek. Az ámbra felejthetetlen esszenciát alkot, a pézsma pedig hosszan tartó érzéki nyomot hagy maga után.

  • Fejjegy: körte, bergamott
  • Szívjegy: jázmin, narancsvirág
  • Alapjegy: ámbra, pézsma

Mini Signature minta

Ha még mindig nem tudod eldönteni, hogy megvedd-e a Signature eau de toilette-et, most kipróbálhatod a 3 ml-es változatban, amely ideális kiszerelés ahhoz, hogy kipróbáld, vagy magaddal vidd bárhova, hiszen a kézitáskádban is tökéletesen elfér! Mit szólsz hozzá, kipróbálod?

Post navigation

Írjon hozzászólást

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.