Simply Pure: Új hipoallergén kollekció

A vadonatúj, Simply Pure elnevezésű hipoallergén gél lakk kollekcióval jelentkezünk, amely tökéletes választás lesz az érzékeny körműek számára!

Hogyan is jellemezhető a Simply Pure kollekció?

Simply Pure – a gél lakkok olyan kollekciója, amelyet az ún. HEMA-MENTES kategóriába sorolunk, ami azt jelenti, hogy a forradalmian új hipoallergén összetétele HEMA-mentes, így biztonságos körömépítést tesz lehetővé még az erre az általában minden gél lakkban és UV-gélben jelen lévő összetevőre érzékenyek számára is. A HEMA a gél lakkos körömépítéssel kapcsolatos allergiák egyik leggyakoribb oka.

simplypure_post_hu

 

HEMA

Mi is az a HEMA? A teljes elnevezése hidroxi-etil-metakrilát, egy monomer, amely a műanyagok egyik alkotóeleme (például fogászati alapanyagok, kontaktlencsék, tinták vagy a körömépítésre szolgáló termékek, például gél lakkok és gélek). A HEMA a kozmetikai termékek összetevőjeként antisztatikus, kondicionáló és mindenekelőtt megkötő funkcióval rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy hozzásegíti a gélréteget vagy az UV-gélt ahhoz, hogy polimerizációs reakcióba lépjen, vagyis, hogy az UV/LED-lámpa alatt megkössön. Ezenfelül a HEMA nemcsak a termék és a köröm, hanem a termék egyes rétegei között is növeli a tapadást.

 

A Simply Pure kulcsfontosságú tulajdonságai

  • allergiások számára is alkalmas HEMA-mentes összetétel
  • krémes állag
  • intenzív pigmentáció
  • fedés már az 1. rétegben
  • közepesen sűrű állag

 

Mit tartalmaz a kollekció?

A Simply Pure kollekciót Önnek 20 alapárnyalatban kínáljuk. Ez egy háromfázisú gél lakk-rendszer, ezért hipoallergén alapozót és végső fedőlakkot is tartalmaz, hogy az Ön érzékeny körmeit is tökéletessé tegye. A kollekcióhoz tartozik egy tápláló olaj is.

simply_pure_tipy

 

Kiknek szántuk a kollekciót?

Természetesen mindenkinek! Az új kollekciót elsősorban azok fogják értékelni, akik odafigyelnek a szervezetükre. Az érzékeny szervezet erősen reagál az ingerekre, ezért különleges gondoskodást igényel. És ez nemcsak az arcunkra, hanem a kezünkre és a körmünkre is vonatkozik. Ha Ön érzékeny vagy akár allergiás reakciója lép fel a gél lakkokra, vagy más körömépítési szerekre, akkor Önnek a Simply Pure kollekció lesz a megfelelő megoldás. Nem kell lemondania a gél lakkozásról és vele együtt a hosszan tartó szép körmökről sem. És még csak a hagyományos körömlakkokhoz sem kell visszatérnie. Itt a megoldás, az új HEMA-MENTES Simply Pure kollekciónk.

 

Hogyan veszem észre magamon, hogy allergiás vagyok?

A körömépítő termékekkel szembeni allergia jelentkezhet rögtön az első felvitele során, de a gélkörmök több éves viselése után is előfordulhat. Ez teljesen egyénfüggő. A szervezet az egyik napról a másikra allergiás reakciót válthat ki, ami az ujjak viszketésében, bőrpirosodásban és vízzel teli hólyagocskákban nyilvánul meg. Ha ilyen tüneteket tapasztal, habozás nélkül keresse fel az allergológusát vagy a bőrgyógyászát, aki segíthet a bőrduzzanat és a viszketés esetleges kezelésében.

 

Hogyan kell használni?

Az eljárás ugyanolyan, mint a hagyományos háromfázisú gél lakkok esetében. Mattítsa a körmeit egy bufferrel, és alaposan tisztítsa meg őket a felesleges portól (ha nem így tesz, porszemcsék kerülhetnek a termékbe, és a következő rétegeknél dudorok keletkezhetnek a gél lakkban). Majd folytassa egy olyan alapozó felvitelével, amely már tartalmaz Primer-t, így nem lesz szüksége még több Primer-re.

Ügyeljen arra, hogy az alapozó és a további termékek ne folyjanak be a körömágybőr sáncaiba. A termékek csakis a körömlemezen használatosak. Az alapozó felvitele után a körmöket legalább 30 másodpercig 48 W-os vagy annál nagyobb teljesítményű UV/LED-lámpában kell megköttetni. Ezután felviheti a színes gél lakkot, amit ismét köttessen meg. Valóban nagyon vékony rétegben vigye fel, de ha teltebb fedést szeretne elérni, vigyen fel még egy vékony réteg színes gél lakkot. Végül vigye fel a színtelen Top-ot, hogy a körmök fénylően csillogjanak, és a lámpában ismét köttesse meg.

Post navigation

Írjon hozzászólást

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.