Tudta, hogy az otthona kényelmében is készíthet varázslatos körmöket?

Elszánta magát, hogy körömépítésbe fog, de még nincs vele semmilyen tapasztalata? Ne aggódjon, bármelyikük megbirkózik vele.

Tökéletes körmöket szeretne? Úgy tartják, hogy a szépen ápolt körmök teszik a nőt nővé – az ápolt köröm a szépség szimbólumai közé tartozik. A körömápolást kényelmesen az otthonában végezheti.

A webáruházunk bőséges választékot kínál a színes gélekből és gél lakkokból vagy akrilporból valamint különféle, a körömépítéshez szükséges segédeszközökből, amelyekkel ötletesen kidíszítheti a kész körmöket. Valamint teljes felszereltségű készletekből, amelyek nem csak a lelkes kezdőknek, hanem karácsonyi ajándékként az anyukáknak vagy a barátnőknek is tökéletesek! Hagyományos UV-géles, gél lakkos, akrilporos vagy polygéles készletekből válogathat. Ugyanis ezekben a készletekben abszolút minden megtalálható, ami a körömépítéshez szükséges, az UV/LED-lámpákkal egyetemben, amelyek a gél lakk megköttetésére szolgálnak.

Nekem is menni fog?

Hát persze hogy! A körmökkel bármelyikük egyedül is megbirkózik otthon. A gél lakkal ugyanúgy kell dolgozni, mint a hagyományos körömlakkal, csak éppen minden egyes réteget UV/LED-lámpában kell megköttetni. A gél lakkozás otthon nemcsak kényelmesebb, de idő- és pénzhatékonyabb is, mint egy körömstúdió rendszeres látogatása. Ráadásul élvezheti azt az abszolút szabadságot, hogy a nap bármely órájában és a hét bármely napján pillanatok alatt elkészítheti a körmeit. Legyen a saját körömdizájnere, alkosson, képezze magát és merítsen ihletet, hogy Önnek legyenek a legszebb körmei pontosan úgy, ahogyan azt elképzelte.

Gél lakkos körömépítő készletek

Az összes kezdő számára egyértelműen a  gél lakk készletek a legalkalmasabbak. A hagyományos lakkokhoz képest óriási előnnyel rendelkeznek – nem kell kivárni, hogy maguktól megszáradjanak! Mivelhogy a legtöbb gél lakk az UV/LED-lámpában kb. 30 – 60 másodperc alatt megköt, majd teljesen megkeményedik. Nem kell tartania attól, hogy a frissen festett körmeit tönkreteszi. A következő nagy előnye, hogy tartós. A hagyományos körömlakkok csak néhány napig bírják, mielőtt elkezdenek lepattogni. A megfelelő módon felvitt a gél lakk akár 3 hétig is szépen kitart, ami megegyezik a hagyományos gélkörömépítés tartósságával.
sada

Milyen is a gél lakkozás megfelelő menete? A körmöket először is egy bufferrel kell mattítani – a körmöket soha ne reszelje, mert megsérülhetnek! Ezután felviheti a Nail Prep  készítményt – ez a körmöket tökéletesen zsírtalanítja. A következő szakaszban a következő réteg ragasztójaként szolgáló Primer Bonder következik, amellyel a gél lakk réteg problémamentesen fog tapadni. Ezek után már csak az alapozó Base Coat, aztán rá a színes gél lakk és végül a végső fénylő Top Coat felvitelét kell megoldani. Minden egyes réteget külön szükséges megköttetni! Nos, akkor Ön is kipróbálja a gél lakkozást?

 

Post navigation

Írjon hozzászólást

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.