POLIAKRIL: Újdonság a zselés műkörömépítésben

Hallottál már a poliakrilról? Még nem? Egy nagyon sűrű modellező anyagról van szó, amely kitűnik professzionális minőségével és segítségével a legszebb műkörmöket készítheted el! Nézzük hát meg együtt közelebbről.

A poliakrilzselé egy nagyon szilárd anyag, amely a polizselétől eltérően akrilport tartalmaz és ezáltal fokozza a zselé szilárdságát. Ezért a rendkívüli terhelésnek kitett, legyengült és töredező körmökre ajánlott. Azonban még mindig rugalmasabb, mint maga az akril. Az akrillal szemben hasonlóan kell vele dolgozni, mint a polizselével, így nem kell aggódnod a kellemetlen szagok miatt, és ugyanúgy hagyományos UV/LED lámpában keményedik ki legalább 60 másodpercen keresztül.

Nagyon lassan és gondtalanul dolgozhatsz vele. Állagának köszönhetően nem folyik a körömágyba és a köröm formázásának teljes ideje alatt megőrzi alakját. Sűrűsége révén nem egyenesedik ki magától, ami nem gond, mert valóban elég időd lesz arra, hogy gondosan megformázd és nem kell hosszú körömreszeléssel pepecselned a kikeményedés után (mint például az akrilzselé esetében).

Tipp a töredező körmöknek

Amennyiben nem fontos neked a körömhosszabbítás vagy építés, hanem inkább a természetesebb kinézetre esküszöl zselélakk formájában, van egy tippünk számodra. Ha a vékony körmeidre nem elég a Hard Base 7az1-ben bázisunk sem, használd a poliakrilzselét. Az alap felvitele után vigyél fel vékony réteg poliakrilzselét a körömhegyre és húzd szét a körmön. A kikeményedés után folytathatod a megszokott zselélakkos műveletekkel, felviheted a festéket és a fedőréteget. A körmeid továbbra is természetesnek fognak tűnni, de extraszilárdak lesznek.

A poliakril kulcstulajdonságai:

■      akrilbázison működik

■      rendkívül tartós és szilárd

■      nem éget az UV/LED lámpában

■      nagyon sűrű

■      egyszerű vele dolgozni

■      a körmön „elolvad” a Polyakryl liquid használatának köszönhetően

■      60 másodperc alatt a köröm minden oldalán kikeményedik

polyacryl
Mi mindenre van szükség a körömformázáshoz?

Post navigation

Írjon hozzászólást

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.