Fiber gel

Fiber zselé – Építő UV zselé üvegszálakkal 

Amikor a közösségi médiában megjelenik valamilyen kozmetikai trend, azonnal felkelti figyelmünket, és egyetlen vágyunk, hogy kipróbáljuk. Az egyik ilyen aktuális trend a Fiber gél – egy innovatív termék, amely az üvegszálak erejét ötvözi a kiváló minőségű összetevőkkel a körmök építéséhez, javításához és erősítéséhez. De miről is van szó pontosan, amikor az üvegszálakról beszélünk, és hogyan befolyásolják a Fiber gél minőségét? Nézzük meg közelebbről ezeket az üvegszálakat és szerepüket ebben a forradalmi termékben.

Mik azok az üvegszálak?

Az üvegszálak, amelyek a Fiber gél kulcsfontosságú összetevői, üvegből készülnek, ami egy szilíciumból, kalciumból, alumíniumból és más elemekből előállított anyag. Az üvegszálak gyártási folyamata azzal kezdődik, hogy az üveget egy kemencében nagyon magas hőmérsékleten megolvasztják, ezáltal viszkózus folyadékká válik.

Ebből a folyadékból aztán apró nyílásokon átnyomva vékony szálakat állítanak elő. A szálakat ezután lehűtik és a kívánt formára és hosszúságra alakítják.

Miért éppen üvegszálas gél?

A gél bármilyen körömtípusra, hosszra és technikára használható, és kiváló megoldást jelent a rendkívül igénybe vett, izzadó vagy akár rágott körmökre is. Tökéletesen felváltja a kemény porcelánt zselés változatban. Az üvegszálak nagy tartósságot és rugalmasságot biztosítanak a gélnek.

●     Erős körmök a Fiber gélnek köszönhetően

Annak ellenére, hogy az üvegszálak kemények, tökéletesen alkalmazkodnak a körömhöz. Az erő és rugalmasság kombinációja teszi lehetővé, hogy a Fiber géllel kezelt körmök törés nélkül ellenálljanak az ütéseknek.

●     Sima felület

Az üvegszálak kitöltik a köröm felületének egyenetlenségeit, ezáltal egyenletes felületet eredményeznek. Ennek köszönhetően ideális választás a gél lakk felviteléhez és az azt követő dizájnhoz.

●     A körmök építéséhez, javításához és erősítéséhez

A Fiber gél az üvegszálaknak köszönhetően rendkívül sokoldalú. Körömépítéshez, a sérült körmök javításához vagy a természetes körmök erősítéséhez is használható. Az üvegszálak kemény, de rugalmas szerkezetet alkotnak, amely könnyű építést és formázást tesz lehetővé.

●     Esztétikus megjelenés

A Fiber gélben lévő üvegszálak nemcsak kitöltik az egyenetlenségeket, hanem jelentősen növelik a körmök esztétikai megjelenését is. Simává, keménnyé és természetes megjelenésűvé teszik a körmöket. A Fiber gél segítségével könnyedén és precízen építhetjük a körmöket a kívánt formára és hosszúságra.

Fiber gel

Hogyan kell alkalmazni az üvegszálas Fiber gélt

  1. A körmök előkészítése: A régi lakk eltávolításával és a körmök alapos megtisztításával kezdjük. A gél felvitele előtt a körmöknek simának és tisztának kell lenniük.
  2. A Fiber gél alkalmazása: Vigyünk fel egy vékony réteg Fiber gélt a körömre. A gélben található üvegszálaknak köszönhetően nem kell külön felvinni az egyes szálakat. Ecset segítségével kialakítjuk a C-ívet, és UV/LED lámpában köttetjük. Miután megköt, fixáljuk, óvatosan lecsiszoljuk a tökéletlenségeket, és bufferrel mattítjuk a körömfelületet.
  3. Befejezés és styling: Végül tetszés szerint díszítjük a körmöket. Próbáld ki körömdíszeinket. Miután megköt, vigyünk fel a körömre Finish záróréteget, amely fényt és védelmet ad a körömnek.

Post navigation

Írjon hozzászólást

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.