Tudta, hogy az otthona kényelmében is készíthet varázslatos körmöket?

Inspiráció - Tudta, hogy az otthona kényelmében is készíthet varázslatos körmöket?

20.09.2022

Elszánta magát, hogy körömépítésbe fog, de még nincs vele semmilyen tapasztalata? Ne aggódjon, bármelyikük megbirkózik vele.

Tökéletes körmöket szeretne? Úgy tartják, hogy a szépen ápolt körmök teszik a nőt nővé – az ápolt köröm a szépség szimbólumai közé tartozik. A körömápolást kényelmesen az otthonában végezheti.

A webáruházunk bőséges választékot kínál a színes gélekből és gél lakkokból vagy akrilporból valamint különféle, a körömépítéshez szükséges segédeszközökből, amelyekkel ötletesen kidíszítheti a kész körmöket. Valamint teljes felszereltségű készletekből, amelyek nem csak a lelkes kezdőknek, hanem karácsonyi ajándékként az anyukáknak vagy a barátnőknek is tökéletesek! Hagyományos UV-géles, gél lakkos, akrilporos vagy polygéles készletekből válogathat. Ugyanis ezekben a készletekben abszolút minden megtalálható, ami a körömépítéshez szükséges, az UV/LED-lámpákkal egyetemben, amelyek a gél lakk megköttetésére szolgálnak.

Nekem is menni fog?

Hát persze hogy! A körmökkel bármelyikük egyedül is megbirkózik otthon. A gél lakkal ugyanúgy kell dolgozni, mint a hagyományos körömlakkal, csak éppen minden egyes réteget UV/LED-lámpában kell megköttetni. A gél lakkozás otthon nemcsak kényelmesebb, de idő- és pénzhatékonyabb is, mint egy körömstúdió rendszeres látogatása. Ráadásul élvezheti azt az abszolút szabadságot, hogy a nap bármely órájában és a hét bármely napján pillanatok alatt elkészítheti a körmeit. Legyen a saját körömdizájnere, alkosson, képezze magát és merítsen ihletet, hogy Önnek legyenek a legszebb körmei pontosan úgy, ahogyan azt elképzelte.

Gél lakkos körömépítő készletek

Az összes kezdő számára egyértelműen a  gél lakk készletek a legalkalmasabbak. A hagyományos lakkokhoz képest óriási előnnyel rendelkeznek – nem kell kivárni, hogy maguktól megszáradjanak! Mivelhogy a legtöbb gél lakk az UV/LED-lámpában kb. 30 – 60 másodperc alatt megköt, majd teljesen megkeményedik. Nem kell tartania attól, hogy a frissen festett körmeit tönkreteszi. A következő nagy előnye, hogy tartós. A hagyományos körömlakkok csak néhány napig bírják, mielőtt elkezdenek lepattogni. A megfelelő módon felvitt a gél lakk akár 3 hétig is szépen kitart, ami megegyezik a hagyományos gélkörömépítés tartósságával.
sada

Milyen is a gél lakkozás megfelelő menete? A körmöket először is egy bufferrel kell mattítani – a körmöket soha ne reszelje, mert megsérülhetnek! Ezután felviheti a Nail Prep  készítményt – ez a körmöket tökéletesen zsírtalanítja. A következő szakaszban a következő réteg ragasztójaként szolgáló Primer Bonder következik, amellyel a gél lakk réteg problémamentesen fog tapadni. Ezek után már csak az alapozó Base Coat, aztán rá a színes gél lakk és végül a végső fénylő Top Coat felvitelét kell megoldani. Minden egyes réteget külön szükséges megköttetni! Nos, akkor Ön is kipróbálja a gél lakkozást?

 

Feliratkozás a hírlevélre

Érdeklik a körömdesign világából érkező hírek? Hagyja meg nekem itt az e-mail-címét, és én rendszeresen elküldöm a híreket egyenesen a postaládájába!