NANI GÉL LAKKOK: Amazing Line kontra Professional!

Imádni fogja az Amazing Line és a Professional kollekciók háromfázisú gél lakkjait. De vajon tudja-e, mi a különbség köztük és mik az előnyeik?

Minden Amazing Line és Professional gél lakk háromfázisú, ami azt jelenti, hogy a színes réteg alá egy alapozót kell felvinni és megköttetni, majd a végén a gél lakkot újra le kell fedni egy végső fényes (vagy matt) finish bevonattal. Ezek olyan tartós gél lakkok, amelyekkel pillanatok alatt tökéletes manikűrt hozhat létre!

amaz

 

Professional gél lakk kollekció

Ezek a mi prémium gél lakkjaink, amelyek nemcsak kiváló minőségűek, hanem tökéletesen pigmentáltak is. Ne tévessze Önt meg a Professional név – ez egy professzionális minőség, amit otthoni manikűrözéshez szántunk, így még a kezdők is könnyedén elkészíthetik vele a körmeiket! A gél lakkok már az első rétegben tökéletesen fednek, és megbízhatóan fedik a természetes köröm színét. A színek gazdagok, nem mosódnak el, és a macskanyelvszerű ecsettel könnyen felvihetők a köröm belső szélére is. Ha tehát a tökéletesen pigmentált színeket keresi, amelyeket 30 másodperc alatt gond nélkül meg lehet köttetni az UV/LED lámpában, akkor jó helyen jár!

A Professional kollekció több tematikus kollekcióból áll, amelyek hagyományos és csillámos festékeket tartalmaznak, de megtalálható egy termo gél lakk kollekció is, amely a környezeti hőmérséklettől függően változtatja a színét.

Amazing Line gél lakk kollekció

Ez a kollekció első látásra az ár szempontjából kedvezőbb, mint a  Professional. De ez ne tévesszen meg senkit – az Amazing Line gél lakkok akár 3 hétig is kitartanak! A fő különbség az Amazing Line és a Professional között a pigmentáltságban van – az Amazing Line gél lakkok kevésbé pigmentáltak, így 2-3 rétegben nyújtanak teljes fedést. Nem kell aggódnia, hogy vastagabbá teszi a körmeit – hígabbak, ami azt jelenti, hogy extra vékony rétegben lehet felvinni őket! A kisebb pigmenttartalom révén sokkal természetesebbek a körmökön, mint a Professional kollekció gél lakkjai.

Ha a tökéletes francia manikűr után vágyakozik, vagy egy félig átlátszó testszínű gél lakkot keres, amely engedi átütni a természetes körmét, az Amazing Line Önnek készült. Ideális lesz azoknak is, akik a munkahelyük vagy az iskola miatt nem viselhetnek merész manikűrt.

Ebben a kollekcióban is talál tematikus, színes gél lakkokat – választhat a nude vagy csillámos színek közül, de a Professional kollekcióhoz hasonlóan vannak termo gél lakkok is!

Mindkét kollekció lakkjai alá tehet bármilyen alapozó réteget, valamint a végső finish-t. Ha Ön a gél manikűr rajongója, akkor ne tartson a gél lakkok használatától a színes UV gélek helyett (természetesen az akril körömépítés tetejére is felvihetők). Remélem, hogy legalább egy kicsit közelebb hoztam Önökhöz ezeket a kollekciókat, és mint mindig, várom, hogy lássam a tökéletes manikűröket a történeteikben, ahol ne feledjék a @naninailshu profilunkat megjelölni!

ko_ka_nani

Post navigation

Írjon hozzászólást

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.