Körömcsiszológépek: Hogyan válasszuk ki a megfelelő csiszolófejet?

A körömépítés eltávolítása még sosem volt ilyen egyszerű! Válasszon egy minőségi körömcsiszológépet, és vessen véget a fárasztó reszelésnek. Az egyes csiszolófejek bármilyen körömépítést könnyedén eltávolítanak!

A piacon rendkívül sok típusú csiszolófej a van forgalomban, és Ön még mindig nem tudja, melyik a megfelelő? Összeállítottam egy áttekintést, hogy ne kelljen belezavarodnia. A csiszolófejeket, vagyis a biteket elsősorban érdességük, alapanyaguk és formájuk alapján osztályozzák.

 

Érdesség

Nézze át a csiszolófejeken színekkel jelölt érdességi fokozatok áttekintését:

brusky_hu

  • FEKETE – ez egy rendkívül érdes fej, amely nagyon durva és sérült körmök csiszolására alkalmas
  • ZÖLD – érdes csiszolófej, amely alkalmas a makacs anyagok eltávolítására vagy a kemény és durva bőr lecsiszolására
  • KÉK – közepesen érdes fej, amely alkalmas gél vagy akril eltávolítására, de a bőrkeményedések, a tyúkszemek és a körömgomba kellemetlen hatásainak kezelésére is
  • PIROS – egy finom fej a gél vagy akril lakk eltávolítására és korrekciójára, valamint a gél lakk eltávolítására is alkalmas
  • SÁRGA – nagyon finom fej, alkalmas a bőr kíméletes tisztítására vagy a vékony gél lakk réteg eltávolítására

Alapanyag

A csiszolófejeket többféle alapanyagból gyártják. Ezek lehetnek karbid, kerámia vagy akár gyémánt fejek. Ezek mellett léteznek csiszológyűrűk is, amelyek kiválóan helyettesíthetik a hagyományos reszelőket.

A karbid fejek kiváló minőségű acélból készülnek, ami hosszú élettartamuk és korrózióállóságuk miatt nagyon népszerűvé teszi őket. Tartósságuk miatt nem kell aggódnia, hogy a gél- és akrilkörmök nagy igénybevételű eltávolítására is használja őket.

A kerámia fejek kiváló alternatívát jelentenek a karbid fejekkel szemben. Nagy előnyük a könnyebb súly, ami megkönnyíti a munkát, és az élettartamuk is hosszabb. Emellett sokkal kevésbé melegednek fel a körömfelszín dörzsölése közben, és fémallergiások számára is megfelelők. A sárga és piros csíkkal jelölt kerámia fejek is alkalmasak a gél lakk eltávolítására.

A gyémánt fejek ideálisak elsősorban a természetes körmök kezeléséhez. Alkalmazásuk lehetővé teszi a köröm körüli bőr kényelmes előkészítését, és a körömágybőr kíméletes eltávolítását. A gyémánt fejek szintén nagyon népszerűek a lábápolásban, az érdesebb fejjel könnyedén eltávolítják a tyúkszemeket, a bőrkeményedéseket és a gél lakkot.

A csiszológyűrűket és a sapkákat ugyanúgy használják, mint a fejeket a köröm reszelésére és előkészítésére, de ezek eldobhatók. Előnye, hogy nem kell fertőtleníteni. Alkalmasak a gél lakk eltávolítására.

 

Fejformák

Mindegyik fejnek különböző formája van, amely alkalmas akár a precíziós manikűrözéshez, vagy a lakk eltávolításához. Emeljünk ki néhányat közülük.

  • Gömb fej – a körömágybőr előkészítésére
  • Lekerekített henger fej – a körömágybőr és nehezen hozzáférhető területek kezelésére
  • Henger fej – az egész körömfelület előkészítésére
  • Kúp fej – az egész körömfelület előkészítésére, alkalmas a szélek igényes csiszolására

 

Minőségi csiszológépek

A gél- és akril körömépítés tökéletes eltávolításához egy minőségi csiszológépre is szükség van! Tekintse meg a JMD108 érintőképernyős újdonságunkat vagy a legújabb vezeték nélküli csiszológépeinket, amelyek nagyon könnyűk és alkalmasak a gél lakk eltávolítására. Az összes csiszolófejünk kompatibilis velük, így bármelyiket megvásárolhatja hozzájuk! 🙂


brusky

ko_ka_nani

Post navigation

Írjon hozzászólást

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.