Halloween körmök: Válaszd a díszítést

Inspiráció, Utasítások - Halloween körmök: Válaszd a díszítést

21.10.2022Ki ne szeretne gyönyörű manikűrt a legkülönfélébb alkalmakra? Kedvenc témánk a halloween, amelynek köszönhetően gátlások nélkül kísérletezhetsz a körömkozmetikumokkal! Nézd meg idei körömdíszítési ötleteinket!Különböző tematikájú vizes matricák

A leggyorsabb és leghatásosabb díszítést valószínűleg a vizes matricákkal érheted el. A halloween esetében nagy előny, hogy az ősz kellős közepén tartjuk. Ha nem bírod a véres vagy hátborzongató körömrajzokat, gyönyörű őszi díszítéssel is kombinálhatod a manikűrödet.

 Összeállítottam nektek egy kis inspirációt arról, hogyan mutatnak vizes matricáink különböző alapokon. Minimalista, kísérteties vagy kimondottan őszi matricák között válogathatsz. Engedd szabadjára a fantáziádat, és díszítsd a körmödet saját ízlésed szerint! Nézd meg a 151., 152., 153. és 123. sz. vizes matricákat. Alapként a Spanish Orange, Dream Winter Night és Heart árnyalatú gél lakkokat használtam.

 vodolepky_mutace


 Próbáld ki bátran a körömnyomdát!

A nyomdatechnika azok számára tökéletes választás, akik szeretitek a gyönyörű festett körmöket, de nem vagytok jóban a díszítőecsettel, és nincs merszetek belekezdeni a bonyolultabb rajzokba. Nálunk kétféle halloween tematikájú nyomdalemezt is találsz (28. sz. és 29. sz.) számtalan motívummal és mintával, amelyekkel kedvedre díszítheted kísérteties manikűrödet.

Ehhez a technikához a lemez mellett csak egy speciális nyomdafejre és nyomdalakkra lesz szükséged, amely nálunk tízféle árnyalatban kapható.

 razitka_mutace


 Extravagáns díszítés

 Újdonságunk az idei kísérteties manikűrök terén egy nagyon merész díszítés, amely egyesek számára talán túl nagy falat lehet. Gyere, és nézd meg velem!

  • Velvet kasmírpor – miniatűr szőrszálak, amelyek kellemes kasmírpulóver hatását hozzák létre a körmödön. Én csupán egy alapszínt vittem fel a tipre, köttettem, majd fixálásmentes Finish-sel zártam. Köttetés előtt rászórtam a tipre a velvet díszítést, majd UV/LED lámpában 60 másodpercig köttettem. A körömdísz többféle árnyalatban kapható, én a vérvörös 21-es árnyalatot használtam.
  • Glitterek – tökéletes választás, ha rajongsz a fekete körmökért, amelyeket a nagy Gatsby-féle stílussal szeretnél feldobni. Én ezeket a csodálatosan tükröződő fekete csillámokat választottam, amelyeknek köszönhetően egyetlen halloween partin sem maradsz észrevétlen!
  • Fluffy pomponok – ha még nem hallottál Fluffy körömdíszünkről, biztosan meg fogsz lepődni. Mágneses körömpomponokról van szó, amelyek egyesek számára talán túl extravagánsnak tűnhetnek. Ha nem halloweenkor, akkor mikor máskor? Ne félj kísérletezni! Csak annyit kell tenned, hogy Glue gél segítségével hozzáragasztasz a körömhöz egy apró mágnest, amelyre egy másik mágnes segítségével könnyedén rögzíteni tudod vagy le is tudod venni róla a pompont. Több méret és szín közül választhatsz, mit szólsz hozzájuk?

odvazne_zdobeni_mutace
 

proklik_hu
ko_ka_nani

 

Feliratkozás a hírlevélre

Érdeklik a körömdesign világából érkező hírek? Hagyja meg nekem itt az e-mail-címét, és én rendszeresen elküldöm a híreket egyenesen a postaládájába!