Gél lakk körömépítő készletek: Minden, amire a tökéletes manikűrhöz szüksége lehet

Zselés körmöket óhajt, de nem tudja, hogy mennyi mindenre van szüksége? Ezt remekül megoldják a gél lakk készleteink, amelyek nemcsak kezdőknek kiválók, jöjjön és tekintse meg őket velem!

lampa_ruka_in

Mit tartalmaz a gél lakk körömépítő készlet?

  • UV/LED lámpa – 30-60 másodperc alatt (teljesítménytől függően) megköti a gél lakkot, ami az egész gél manikűrözés alapja, nélküle egyszerűen nem megoldható!
  • Reszelők és bufferek – a körmök formázásához és mattításához
  • Primer – hogy a manikűr a lehető legtovább tartson, fontos a köröm alapos zsírtalanítása – a primer biztosítja a gél lakk jobb tapadását
  • Base Coat – átlátszó alapozó gél lakk, amely szépen kisimítja a körmöt, és egyúttal a színes gél lakk alá kerül
  • Színes gél lakkok – készleteinkben mindig 3 különböző színű gél lakkot talál, azokat a színeket választottuk, amelyeket Önök a legnépszerűbbnek tartanak
  • Top Coat – végső gél lakk, vagy más néven fedőlakk vagy „Finish” (két változat létezik – ragacsmentes, amely a lámpában való megkötés után azonnal kemény, és a ragacsos – amely ragacsot tartalmaz, amelyet a végén cleaner-rel kell letörölni (azonban a készleteinkben talál ragacsmentes fedőlakkokat is)
  • Tápláló olaj – gondoskodik a körömtájék és a körömágybőr táplálásáról
  • Aceton és Szálmentes törlőlapkák – nagyon fontos termékek a gél lakk eltávolításához
  • Narancsfa pálcák – többféleképpen is felhasználhatók, használhatja őket a körömágybőr feltolásához, díszítő strasszkövek leszedéséhez vagy a gél lakk eltávolításához
set

Hogyan járjon el lépésről lépésre

Most pedig vegyük sorra lépésről lépésre a gél lakkos körömépítést.

  1. Ne becsülje alá az előkészítést

Fontos, hogy először óvatosan tolja fel a körömágybőrt a szélekhez egy narancsfa pálcával. Segíthet magán a körömágybőr felpuhítóval, a „Cuticle Remover-rel“ (ezt viszont a csomagolás nem tartalmazza). Bolyhosítsa az egész körmöt egy bufferrel úgy, hogy egyáltalán ne maradjanak fényes foltok a körmön. Ezzel megelőzi, hogy a gél lakk később leváljon (de soha ne reszelje a körmét durva reszelővel, mert tönkreteheti!).

A körmöket bekenheti a Nail Prep készítménnyel, ami nem tartozik a készlethez, de zsírtalanítja a körmöt, és segíti a Primer jobb tapadását.

  1. A gél lakk felvitele

Vigye fel a Primer-t a körmökre. Ez spontán és gyorsan megszárad a levegőn, és segíti a gél lakkot jobban a körömhöz tapadni. Vigyen fel egy vékony réteg alapozó gél lakkot a körmökre. Az UV/LED lámpában 1 percig köttesse. A köröm a megkötés után is ragadni fog, ezt hívják „ragacsnak”, még ne törölje le, folytassa a színes gél lakk felvitelét. Ha szükséges, vigyen fel egy második színes gél lakk réteget. Még mindig ne törölje le a ragacsot. Ügyeljen arra, hogy a gél lakkot csak a körömágyra vigye fel, egyszerűen fogalmazva ne „csurogjon be a sáncokba”. Nemcsak, hogy nem igazán tetszetős, de a gél lakk rövid időn belül elkezdene leválni a körméről.

  1. Ne tartson a díszítéstől

Mi a terve? Csillámok vagy strasszkövek? Akkor ennek most jött el az ideje! Vékony réteg színes gél lakkot is felvihet, és köttetheti a lámpában. Rögzítse az eredményt a Top Coat fedőlakkal, és köttesse 1 percig. A készleteinkben a végső lakkok általában ragacsmentesek, így a végén nem kell letörölni a ragacsot. A körmök most már kemények, fényesek és gyönyörűek! Végül kényeztesse magát egy olajos masszázzsal, amely segít regenerálni a körömágybőrt és a körömágyat. És már kész is! Látja, nincs ebben semmi bonyolult, csak egy kis merészség és gyakorlat kell hozzá.

  1. Amit érdemes elkerülni

A gél lakkozás során számos hiba csúszhat be, amelyeket érdemes elkerülni, mivel a hibák eredményeként a gél lakk nem fog tartani a körmein. Nagyon fontos, hogy gél lakkozáskor kerülje a körömágybőrrel való érintkezést. Ahogy a köröm nő, légbuborékok kezdhetnek kialakulni, ami a gél lakk leválását okozhatja, és a körömépítés nem fog szépen mutatni.

Ügyeljen arra, hogy a gél lakkot vékony rétegben vigye fel. Ha túl vastag réteget visz fel, előfordulhat, hogy felráncosodik, és nem fog a körmön tartani. Ha nem elégedett a gél lakk fedésével, akkor egy vastag réteg helyett két vékony réteget vigyen fel!  Ráadásul, ha nagyobb teljesítményű lámpát használ (48 W vagy annál több), a gél lakk bevonat gyorsabban fog megkötni. Ha gyengébb lámpát használ (pl. 24 W), a gél lakk megkötése tovább tart. A gél lakkok még tovább tarthatnak, ha erősen pigmentált árnyalatokat (általában pasztellszíneket) vagy gyöngyházfényű árnyalatokat használ.

ko_ka_nani

Post navigation

Írjon hozzászólást

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.