Köröm inspirációk: Karácsonyi díszítés a NaniNails-szel


Inspirációt keresel a legszebb karácsonyi manikűrhöz? Összeállítottunk neked néhány képes útmutatót egyszerű díszítésekhez, amiket te is könnyedén el tudsz készíteni otthon a NaniNails termékekkel!


vanocnizdobeni_tipy_min


Olyan díszítést keresel, amely nem túl időigényes, és te is el tudod készíteni a körmödön? Nézd meg három körömdíszítési tippünket, amelyekhez képes útmutatót is készítettünk, így neked is a legszebb karácsonyi manikűröd lesz!


Csillogó karácsonyfa


stromecek_postup_min


Mit szólnál ahhoz, ha strasszból készült gyönyörű karácsonyfával díszítenéd a körmöd? Ehhez a díszítéshez nincs szükség sem festői tehetségre, sem pedig több száz termékre. Összeállítottunk egy egyszerű útmutatót, amellyel te is könnyedén el tudod készíteni.


  • Minden körömdíszítést klasszikus manikűrrel és a köröm előkészítésével kezdünk – felvisszük az előkészítő folyadékot, a primert és az alapozót. A díszítés alapjául a fehér színű
  • Snowflake gél lakkot használjuk, ebből felviszünk egy réteget, és 60 másodpercig UV/LED lámpában köttetjük.
  • Ezután veszünk egy arany színű csillogó gél lakkot – mi a Princess Dress árnyalatot használtuk, és egy vékony díszítőecsettel háromszöget rajzolunk, amely a karácsonyfa alapjául fog szolgálni – majd ismét lámpában köttetjük.
  • Ezután a megrajzolt háromszögre felvisszük a glue gélt, amelynek köszönhetően a strasszok jól tartanak majd a körmön és nem potyognak le.
  • Egy szilikon díszítő applikátor segítségével felvisszük a különböző színű és méretű strasszokat. Miután az egész fát megtöltöttük strasszokkal vagy kaviárral, lámpában köttetjük.
  • Ezután a fa körüli fehér felületre felvisszük a záró fedőréteget, amelybe még belehelyezhetünk egy csillagot a fához, és ismét lámpában köttetjük. A nagyobb tartósság érdekében a csillagot a végén is felragaszthatjuk glue gél segítségével.

Megfagyott hópehely


vlocka_postup_min

  • A körömre felviszünk egy kék színű alapszínt. Kötés után fixáljuk, hogy a köröm ne legyen ragacsos.
  • Egy díszítőtű és fehér UV zselé segítségével megrajzoljuk azokat a pontokat, amelyeket összekötve megkapjuk a hópelyhet.
  • A pontokat először keresztirányban, majd átlósan rajzoljuk. Díszítőecsettel a közepétől kifelé húzva a vonalat összekötjük őket. A hópelyhet lámpában köttetjük.
  • A teljes körömre matt fedőréteget viszünk fel, amelybe a hópehely köré néhány apró díszítő kaviárt helyezünk, amely a csillogó havat fogja szimbolizálni. A körmöt ismét lámpában köttetjük.
  • Ezután a hópelyhet hagyhatjuk úgy, ahogy van, vagy strasszokkal díszíthetjük a jeges hatás érdekében – ehhez is glue gélt használtunk, amelyet csak a hópehely kezdeti „pontjaira” vittünk fel, és strasszokat helyeztünk rá. Már csak köttetni kell a lámpában, és kész!

Bolyhos hatás


svetr_postup_min

A bolyhos hatás a kedvencünk! Hihetetlenül gyors, gyönyörű, és minimális eszközigénnyel, bármilyen árnyalattal el tudod készíteni. (Az alapozón és a matt fedőrétegen kívül) csak színes gél lakkra, egy vékony ecsetre és átlátszó porcelánporra lesz hozzá szükséged.

  • Az előkészített körömre felvisszük a tetszőleges színű gél lakkot, és lámpában köttetjük.
  • Ezután az egész körömre felvisszük a matt fedőréteget, és ezt is köttetjük. Most már csak az alkotás jön!
  • Veszünk egy díszítőecsetet, és belemártjuk az alapszínként használt gél lakkba.
  • Semmi sem szab határt az ihletnek – mi a köröm teljes hosszában két sor vonalat húztunk, amiket aztán összekötöttünk.
  • A vonalak köré hosszúkás vonalakat, a köröm szélére pedig rövidebb vonalakat rajzoltunk. A bolyhos díszítést kedvünk szerint készíthetjük.
  • Amint elégedettek vagyunk az eredménnyel, a teljes mintát megszórjuk átlátszó vagy fehér színű porcelánporral. El is készült a bolyhos hatás, nem kell lámpában köttetni, mert a porcelán gondoskodik a „kötésről”.

 


Mit szólsz hozzá, kipróbálod? Ha igen, mindenképp oszd meg velünk a manikűrödet, és jelöld meg @naninailshu IG-profilunkat, a legjobbakat szívesen megosztjuk az insta sztorijainkban!

proklik_hu



Post navigation

Írjon hozzászólást

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.