Forró trend: Animált körmök!


Biztosan neked is feltűnt már ez a legforróbb trend, az ún. „animált körmök”, amelyek egyszerűen mindenhol ott vannak. Gyere és nézd meg, hogyan tudod elkészíteni ezeket a crazy körmöket!


comicstipy_oprava_min


Az „anime” képregényes körmök varázsa abban rejlik, hogy nagyon egyszerűek, mégis hihetetlenül egyediek. Legnagyobb varázsuk, hogy a díszítéshez nincs szükséged új kellékekre, el tudod készíteni azzal, amid már van otthon!

És hogy mi mindenre lesz szükséged?

Ez a technika zselés körmökön és gél lakkal is elkészíthető. Mi a gél lakkot próbáltuk ki, de a díszítésnek ugyanaz az alapelve. Az alapszínnel kezdjük, amelyhez a többi árnyalat egyfajta „tükröződésként” fog igazodni. Például, ha rózsaszín köröm lesz az alap, válassz hozzá egy sötétebb és egy világosabb rózsaszínt, vagy nyugodtan fehér színt is használhatsz.

Szükséged lesz egy fekete színű lakkra is a köröm körberajzolásához, és az alapozó mellett egy matt finishre is. Természetesen fényes finishsel is fixálhatod a körmöket, de szerintünk a matt jobban passzol az animált körmökhöz. Az utolsó dolog, amire szükséged lesz, egy precíz díszítőecset.

És mik a lépések?

  • Szokásos módon készítsd elő a körmöket.
  • Zselével vagy más építőanyaggal építsd meg a körmöt, ha gél lakkot használsz, vidd fel az alapréteget.
  • Vidd fel a körmökre a kiválasztott alapszínt, és köttesd UV/LED lámpában.
  • Most a díszítőecset segítségével rajzold körbe az egész körmöt a fekete színű lakkal, majd újra köttesd, hogy a színes lakk ne folyjon el.
  • Vedd újra a díszítőecsetet, és egy sötétebb és egy világosabb színű lakk segítségével rajzolj tükröződést a körömlemez széleire (a képen látható módon), majd köttesd újra lámpában. Ezután már csak egy matt finish réteget kell felvinned az egész körömlemezre, és voilà, kész is az anime manikűr!

postuptip_komiks_min


Körmeiden használhatod ugyanazt az egy színt, vagy akár egy egész színspektrumot is, amely inkább egy képregényre fog emlékeztetni. Semmi sem szab határt az inspirációnak, szóval mit szólsz hozzá, kipróbálod?

proklik_hu

Post navigation

Írjon hozzászólást

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.