Hogyan hosszabbítsuk meg a körmöket?

Nem kell, hogy a hosszú köröm csak egy beteljesületlen álom maradjon! A NaniNails körömkozmetika termékek segítségével egyszerre többféle módon is el tudod készíteni. Nézzük is meg ezeket!


typynehtu_hu


Tipek

A tipek olyan műkörmök, amelyekkel könnyedén és nagyon gyorsan elkészítheted a gyönyörűen kinéző manikűrt. Nagyon könnyű a használatuk. A tipet egyszerűen körömragasztóval a természetes körömhöz ragasztjuk, majd tipvágó fogó segítségével a megfelelő hosszra vágjuk. Javaslom, hogy hagyj 1 mm-t tartaléknak, amit aztán körömreszelővel a kívánt formára és hosszra reszelhetsz.

Többféle tip közül választhatsz. A tipeket elsősorban UV építőzselés munkához javaslom. A gél lakk ugyanis nem jól fedi a természetes köröm és tip közötti átmenetet, és nem biztos, hogy „megtartja” azt.


French Tipek

Használhatod még az ún. French tipeket, amelyekkel nagyon könnyen készíthetsz francia manikűrt. Ha elborzasztanak a műnek kinéző körmök, a legjobb választás számodra a tejfehér tip lesz. Rugalmas, tartós, és miután elkészült, alulról ugyanúgy néz ki, mint a saját körmöd!

 

sni_mek_obrazovky_2023_02_20_v_8.47.39


Műköröm sablonok

A sablonok és az építő zselé vagy porcelán (vagy akrygel) segítségével kedved szerint formázhatod a körmöket. Ezt követően köttesd a körmöt és a sablont UV/LED lámpában, és miután megköt, óvatosan távolítsd el a sablont. Reszeld a kívánt formára, és távolítsd el az egyenetlenségeket és apró hibákat.

A sablonoknak köszönhetően gél lakk segítségével néhány milliméterrel meghosszabbíthatod a körmöt. A hosszabbításhoz sűrűbb alapozót érdemes használnod, például a Hard Base Complete Care 7 az 1-ben-t, amely tökéletesen alkalmas az ilyen hosszabbításra.

sni_mek_obrazovky_2023_02_20_v_8.50.38

Dual Forms

Elsősorban Polygel és Polyakryl alkalmazásához. A Dual Forms sablonoknak köszönhetően gyönyörű C-ívet kapsz rögtön azután, hogy megkötnek az UV/LED lámpában.

A könnyű felvitelhez és terítéshez fém spatulás ecsetünket ajánljuk. A Dual forms sablonokat többször is használhatod – vigyél fel egyenletes mennyiségű Polygelt vagy Polyakrylt a sablonra, Polyliquid vagy Polyakryl liquid segítségével terítsd szét, helyezd rá a körömre, távolítsd el a felesleges anyagot, majd köttesd UV/LED lámpában. Ezután óvatosan vedd le a sablont a körömről, és az így elkészült körmöt reszeld a kívánt formára.

sni_mek_obrazovky_2023_02_21_v_9.27.25


Szóval mit szólsz a körömhosszabbításhoz? Végezetül egy kis „puskával” is készültem, ha még mindig nem vagy biztos az egyes termékek használatában:

  • Ragasztható műköröm tipek -> UV zselé, Akrygel, Porcelán
  • Papír sablonok -> Gél lakk, UV zselé, Akrygel, Porcelán, Polygel, Polyakryl
  • Dual Forms -> Polygel, Polyakryl

Post navigation

Írjon hozzászólást

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.