Gél lakk körömépítő készletek: Minden, amire a tökéletes manikűrhöz szüksége lehet

Utasítások - Gél lakk körömépítő készletek: Minden, amire a tökéletes manikűrhöz szüksége lehet

10.08.2020

Zselés körmöket óhajt, de nem tudja, hogy mennyi mindenre van szüksége? Ezt remekül megoldják a gél lakk készleteink, amelyek nemcsak kezdőknek kiválók, jöjjön és tekintse meg őket velem!


lampa_ruka_in

Mit tartalmaz a gél lakk körömépítő készlet?

 • UV/LED lámpa - 30-60 másodperc alatt (teljesítménytől függően) megköti a gél lakkot, ami az egész gél manikűrözés alapja, nélküle egyszerűen nem megoldható!
 • Reszelők és bufferek - a körmök formázásához és mattításához
 • Primer - hogy a manikűr a lehető legtovább tartson, fontos a köröm alapos zsírtalanítása - a primer biztosítja a gél lakk jobb tapadását
 • Base Coat - átlátszó alapozó gél lakk, amely szépen kisimítja a körmöt, és egyúttal a színes gél lakk alá kerül
 • Színes gél lakkok - készleteinkben mindig 3 különböző színű gél lakkot talál, azokat a színeket választottuk, amelyeket Önök a legnépszerűbbnek tartanak
 • Top Coat - végső gél lakk, vagy más néven fedőlakk vagy „Finish” (két változat létezik - ragacsmentes, amely a lámpában való megkötés után azonnal kemény, és a ragacsos - amely ragacsot tartalmaz, amelyet a végén cleaner-rel kell letörölni (azonban a készleteinkben talál ragacsmentes fedőlakkokat is)
 • Tápláló olaj - gondoskodik a körömtájék és a körömágybőr táplálásáról
 • Aceton és Szálmentes törlőlapkák - nagyon fontos termékek a gél lakk eltávolításához
 • Narancsfa pálcák - többféleképpen is felhasználhatók, használhatja őket a körömágybőr feltolásához, díszítő strasszkövek leszedéséhez vagy a gél lakk eltávolításához
set

Hogyan járjon el lépésről lépésre

Most pedig vegyük sorra lépésről lépésre a gél lakkos körömépítést.

 1. Ne becsülje alá az előkészítést

Fontos, hogy először óvatosan tolja fel a körömágybőrt a szélekhez egy narancsfa pálcával. Segíthet magán a körömágybőr felpuhítóval, a „Cuticle Remover-rel“ (ezt viszont a csomagolás nem tartalmazza). Bolyhosítsa az egész körmöt egy bufferrel úgy, hogy egyáltalán ne maradjanak fényes foltok a körmön. Ezzel megelőzi, hogy a gél lakk később leváljon (de soha ne reszelje a körmét durva reszelővel, mert tönkreteheti!).

A körmöket bekenheti a Nail Prep készítménnyel, ami nem tartozik a készlethez, de zsírtalanítja a körmöt, és segíti a Primer jobb tapadását.

 1. A gél lakk felvitele

Vigye fel a Primer-t a körmökre. Ez spontán és gyorsan megszárad a levegőn, és segíti a gél lakkot jobban a körömhöz tapadni. Vigyen fel egy vékony réteg alapozó gél lakkot a körmökre. Az UV/LED lámpában 1 percig köttesse. A köröm a megkötés után is ragadni fog, ezt hívják „ragacsnak”, még ne törölje le, folytassa a színes gél lakk felvitelét. Ha szükséges, vigyen fel egy második színes gél lakk réteget. Még mindig ne törölje le a ragacsot. Ügyeljen arra, hogy a gél lakkot csak a körömágyra vigye fel, egyszerűen fogalmazva ne „csurogjon be a sáncokba”. Nemcsak, hogy nem igazán tetszetős, de a gél lakk rövid időn belül elkezdene leválni a körméről.

 1. Ne tartson a díszítéstől

Mi a terve? Csillámok vagy strasszkövek? Akkor ennek most jött el az ideje! Vékony réteg színes gél lakkot is felvihet, és köttetheti a lámpában. Rögzítse az eredményt a Top Coat fedőlakkal, és köttesse 1 percig. A készleteinkben a végső lakkok általában ragacsmentesek, így a végén nem kell letörölni a ragacsot. A körmök most már kemények, fényesek és gyönyörűek! Végül kényeztesse magát egy olajos masszázzsal, amely segít regenerálni a körömágybőrt és a körömágyat. És már kész is! Látja, nincs ebben semmi bonyolult, csak egy kis merészség és gyakorlat kell hozzá.

 1. Amit érdemes elkerülni

A gél lakkozás során számos hiba csúszhat be, amelyeket érdemes elkerülni, mivel a hibák eredményeként a gél lakk nem fog tartani a körmein. Nagyon fontos, hogy gél lakkozáskor kerülje a körömágybőrrel való érintkezést. Ahogy a köröm nő, légbuborékok kezdhetnek kialakulni, ami a gél lakk leválását okozhatja, és a körömépítés nem fog szépen mutatni.

Ügyeljen arra, hogy a gél lakkot vékony rétegben vigye fel. Ha túl vastag réteget visz fel, előfordulhat, hogy felráncosodik, és nem fog a körmön tartani. Ha nem elégedett a gél lakk fedésével, akkor egy vastag réteg helyett két vékony réteget vigyen fel!  Ráadásul, ha nagyobb teljesítményű lámpát használ (48 W vagy annál több), a gél lakk bevonat gyorsabban fog megkötni. Ha gyengébb lámpát használ (pl. 24 W), a gél lakk megkötése tovább tart. A gél lakkok még tovább tarthatnak, ha erősen pigmentált árnyalatokat (általában pasztellszíneket) vagy gyöngyházfényű árnyalatokat használ.
ko_ka_nani

Feliratkozás a hírlevélre

Érdeklik a körömdesign világából érkező hírek? Hagyja meg nekem itt az e-mail-címét, és én rendszeresen elküldöm a híreket egyenesen a postaládájába!